En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın vakaları birçok yapıda en kesif karşılaşılan ve gerçek tehlikelere defa harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması yalnızçlanır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Yangın takkadak bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sevap orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması ciğerin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

kaynağı değçalışmatir]

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise ali ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında tütünın sızmaması ve insanoğluın beis görmemesi karınin özel ast örgülı malzemeler kullanılmaktadır. 

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanır.

Yangın bapları yalnız müstacel durumlarda binadan kaçışı elde etmek bileğil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da anılan bu kapıların tasarrufı çabucak yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını makul bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine denli dakika kazanmanızı sağlar.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına sebep olacaktır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil bapların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine iye bir yangın kapkaloriın fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine iye bir bapnın fiyatından elan yüksektir.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Esaslı yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun aldatmaınması muhtevain en Yangın Kapısı Fiyatları önemli adımdır. 

Report this wiki page